VOC bij 5 Uur Live over onderzoek naar Pijn en Stress bij Vroeggeboren Kinderen

Afgelopen woensdag werd er in het RTL programma 5 Uur Live aandacht besteed aan het onderzoek naar Pijn en Stress bij Vroeggeboren Kinderen, een gezamenlijk initiatief van het Sophia Kinderziekenhuis, het Emma Kinderziekenhuis en het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Kinderarts-Neonatoloog Sinno Simons van het Sophia en bestuurslid van de VOC Ilona Jochems schoven aan bij Daphne Bunskoek […]

InfiJectie van 5.000 euro voor de VOC!

Stefan en Frances worden in februari 2015 ouders van Elya, geboren na een zwangerschap van nét geen 32 weken. Wat volgt is de welbekende rollercoaster en ze werden heen en weer geslingerd tussen spanning en blijdschap, zorgen en berusting. In deze periode hebben ze veel steun gehad aan de verpleging en de artsen, maar ook aan zaken die door de VOC mogelijk zijn gemaakt.

page 1 of 2

Voor ouders

Heb je of krijg je binnenkort een kindje dat op afdeling Neonatologie of een NICU wordt opgenomen? Je staat er niet alleen voor!

lees meer

Voor familie en vrienden

Een kraamvisite in het ziekenhuis gaat anders dan je gewend bent. We geven je graag wat tips en kadoideeën.

lees meer

Voor professionals

We bundelen onze krachten met zorgverleners in het Neokeurmerk. Hiermee maakt je ziekenhuis of afdeling inzichtelijk hoe hoog de kwaliteit van zorg is. Bezoek de speciale website voor meer informatie.

lees meer
Donatiebedrag in €:
0