Verslag Introductiebijeenkomst voor nieuwe vrijwilligers.

Avatar

Op 12 oktober 2019 hebben we weer een introductiebijeenkomst gehad met nieuwe vrijwilligers. Wat was het weer een mooie groep! Deze keer varieerde de samenstelling van couveuseouders, ex-couveusekind, familie van een couveusekind tot een zorgprofessional. Iedereen is van harte welkom! Ook de functies waren divers; van het regelen van paarse gebouwen in de Wereld Prematuren Dag werkgroep, tot ziekenhuiscontactpersonen, regiocoördinator, vrijwilliger voor wetenschappelijk onderzoek en nieuwe bestuursleden. Ook deze keer mochten we weer gebruik maken van het Grote Leerhuis in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. We hebben met elkaar mogen kennis maken, weer nieuwe dingen mogen leren, nog beter een beeld gekregen van de VOC en welke functie bij eenieder past.

Het programma bestond uit diverse onderdelen:
10.30 Kennis maken
11:30 VOC: missie, organisatie, functies, wederzijdse verwachtingen
12.30 Lunch
13.00 Ervaringsdeskundigheid
13.15 Toerusting ziekenhuiscontactpersonen
13.45 Cursusaanbod PGO support
14.30 Laatste vragen ronde, evaluatie en afsluiting

‘’ Ik vond het een waardevolle bijeenkomst. Goede informatie, toegankelijk en heel fijn om anderen te ontmoeten’’

Lees jij dit en denk je; dit lijkt mij wel wat? Vraag gerust vrijblijvend informatie op. Je kan een mailtje sturen naar: vrijwilligers@couveuseouders.nl

Reacties

reacties

Voor ouders

Heb je of krijg je binnenkort een kindje dat op afdeling Neonatologie of een NICU wordt opgenomen? Je staat er niet alleen voor!

lees meer

Voor familie en vrienden

Een kraamvisite in het ziekenhuis gaat anders dan je gewend bent. We geven je graag wat tips en kadoideeën.

lees meer

Voor professionals

We bundelen onze krachten met zorgverleners in het Neokeurmerk. Hiermee maakt je ziekenhuis of afdeling inzichtelijk hoe hoog de kwaliteit van zorg is. Bezoek de speciale website voor meer informatie.

lees meer
Donatiebedrag in €:
0