Prachtige Timelapse uit “Project: 100 Days”

Couveuseouders (VOC)

Walker Colt Pruett

De Amerikaanse variant van Earlybirds Fotografie, stichting Capturing Hopes, maakt prachtige timelapses van de 100 dagen die extreem vroeggeboren baby’s gemiddeld ongeveer in het ziekenhuis liggen.

Het eerste resultaat van Project: 100 Days is de timelapse van Walker Colt Pruett, geboren na een zwangerschap van slechts 26 weken.

Zijn ouders hebben samen met Capturing Hopes Photography de volgende 100 dagen vastgelegd op foto. Het filmpje dat hiervan gemaakt is, toont de belangrijkste mijlpalen uit het nog zo fragiele leven van Walker.

Na 5 dagen mochten zijn ouders hem voor het eerst vasthouden. Na 27 dagen was hij gegroeid tot 900 gram en draaide hij voor het eerst zelf zijn hoofd om.

Dag 37 was een mijlpaal die velen van ons ook bij onze eigen kindjes raakte: de eerste kleertjes!

Na 44 dagen was Walker sterk genoeg voor zijn eerste borstvoeding en eindelijk, na 80 dagen, mocht het kleine ventje mee naar huis.

De prachtige timelapse die hieruit voortgevloeid is, is al 1,5 miljoen keer bekeken op YouTube.

Reacties

reacties

Voor ouders

Heb je of krijg je binnenkort een kindje dat op afdeling Neonatologie of een NICU wordt opgenomen? Je staat er niet alleen voor!

lees meer

Voor familie en vrienden

Een kraamvisite in het ziekenhuis gaat anders dan je gewend bent. We geven je graag wat tips en kadoideeën.

lees meer

Voor professionals

We bundelen onze krachten met zorgverleners in het Neokeurmerk. Hiermee maakt je ziekenhuis of afdeling inzichtelijk hoe hoog de kwaliteit van zorg is. Bezoek de speciale website voor meer informatie.

lees meer
Donatiebedrag in €:
0