Het couveusedagboek van de VOC
Gratis voor ouders op een NICU
Gratis VOC couveusedagboek

Gratis VOC couveusedagboek

Het couveusedagboek is een product waar we bijzonder trots op zijn. Het boekje biedt nieuwe ouders houvast in een hectische en angstige tijd.

Door ouders en verpleegkundigen de ruimte te bieden hun verhaal op te schrijven. Maar ook doordat het boordevol tips staat voor nieuwe couveuseouders.

Dankzij onze betrokken sponsoren kunnen we het boek volledig gratis aanbieden. Dit doen we via het ziekenhuis, voor ouders waarvan het kindje langer dan 3 weken moet blijven. Het couveusedagboek is helaas niet los verkrijgbaar.

Heb je vragen over het dagboek? Of wil je het sponsoren? We horen graag van je via (070) 38 62 535 of info@couveuseouders.nl.

Gratis stickervel in het VOC couveusedagboek

Gratis stickervel in het VOC couveusedagboek

Veel ouders vieren bijzondere mijlpalen van hun baby met een mijlpaalkaart. Het eerste hapje, eerste woordje, eerste stapje...

Couveusebaby's kennen hun eigen bijzondere en indrukwekkende mijlpalen: Ademen zonder ondersteuning, zelfstandig drinken, slapen zonder monitor...

Om deze bijzondere gebeurtenissen te vieren is een speciale set mijlpaalkaarten voor couveusebaby's beschikbaar. Om de couveuse mee te versieren, op te sturen naar familie of later een mooi plakboek mee te vullen.

De mijlpaalkaarten zijn als set van 18 los te koop in onze webshop maar het couveusedagboek bevat een gratis stickervel met bijpassende mijlpaalstickers om het dagboek mee te versieren.

  • Ik ben zo blij met het couveusedagboek! Regelmatig lees ik er nog eens in. Vooral omdat je als ouders erg geleefd wordt in die periode en je daardoor veel vergeet.

  • Hoewel we zelf ook in het boekje hebben geschreven, waren het vooral de verpleegkundigen die steeds een stukje schreven. En naast lieve woorden hebben de zusters ook informatie erin geschreven die je normaal thuis kan terugvinden in je map van de kraamzorg, zoals gewicht en hoeveel ze heeft gedronken.

  • Het boekje werd ons op de eerste dag aangeboden, en wat ben ik blij dat ik hem gekregen heb! In de uren tussen de voedingen heb ik alles er in op kunnen schrijven, gedachten, vragen, alle behandelingen etc. Door alle hectiek had ik er zelf nooit aan gedacht om alles op te schrijven.

Dagboekjes bestellen

De couveusedagboekjes zijn alleen te bestellen door ziekenhuizen.

Ouders die een couveusedagboek willen hebben, kunnen in hun ziekenhuis informeren of het dagboek beschikbaar is.

Om dagboekjes te bestellen voor je ziekenhuis kun je bijgaand formulier invullen. Wij sturen dan zo spoedig mogelijk kosteloos een doos op.

Velden met een * zijn verplicht