Couveusedagboek

Het couveusedagboek is een product waar we bijzonder trots op zijn. Het biedt nieuwe ouders houvast in een hectische en angstige tijd. Door ouders en verpleegkundigen de ruimte te bieden hun verhaal op te schrijven. Maar ook doordat het boordevol tips staat voor nieuwe couveuseouders.

We bieden het dagboek gratis aan via het ziekenhuis, voor ouders waarvan het kindje langer dan 3 weken moet blijven. Om het couveusedagboek ook in de toekomst gratis aan te kunnen bieden, is het noodzakelijk dat we nieuwe sponsors vinden. Wil je een nieuwe druk of een deel daarvan sponsoren? Elke bijdrage is welkom!

Heb je vragen over het dagboek? Of wil je het sponsoren? We horen graag van je via (070) 38 62 535 of info@couveuseouders.nl.

Deelt jouw ziekenhuis ons dagboekje niet uit? Dan kun je het voor een kleine vergoeding bestellen in onze webshop.

  • Ik ben zo blij met het couveusedagboek! Regelmatig lees ik er nog eens in. Vooral omdat je als ouders erg geleefd wordt in die periode en je daardoor veel vergeet.

    Linda
  • Hoewel we zelf ook in het boekje hebben geschreven, waren het vooral de verpleegkundigen die steeds een stukje schreven. En naast lieve woorden hebben de zusters ook informatie erin geschreven die je normaal thuis kan terugvinden in je map van de kraamzorg, zoals gewicht en hoeveel ze heeft gedronken.

    Maudy
  • Het boekje werd ons op de eerste dag aangeboden, en wat ben ik blij dat ik hem gekregen heb! In de uren tussen de voedingen heb ik alles er in op kunnen schrijven, gedachten, vragen, alle behandelingen etc. Door alle hectiek had ik er zelf nooit aan gedacht om alles op te schrijven.

    Chantal

Couveusedagboekjes bestellen

Dit bestelformulier is uitsluitend bestemd voor ziekenhuizen.

Ouders die een couveusedagboek willen hebben, kunnen in hun ziekenhuis informeren of het dagboek daar gratis beschikbaar is of het dagboek bestellen in onze webshop.

Professionals die dagboekjes willen bestellen voor hun ziekenhuis kunnen bijgaand formulier invullen. Wij brengen slechts de verzendkosten in rekening.

Voor elke herdruk zijn we afhankelijk van nieuwe sponsoren. Het kan helaas voorkomen dat er tijdelijk geen dagboekjes beschikbaar zijn.

Couveusedagboek
Couveusedagboek

Voor ouders

Heb je of krijg je binnenkort een kindje dat op afdeling Neonatologie of een NICU wordt opgenomen? Je staat er niet alleen voor!

lees meer

Voor familie en vrienden

Een kraamvisite in het ziekenhuis gaat anders dan je gewend bent. We geven je graag wat tips en kadoideeën.

lees meer

Voor professionals

We bundelen onze krachten met zorgverleners in het Neokeurmerk. Hiermee maakt je ziekenhuis of afdeling inzichtelijk hoe hoog de kwaliteit van zorg is. Bezoek de speciale website voor meer informatie.

lees meer
Donatiebedrag in €:
0