Waarom zijn donateurs belangrijk?

Het uitgeven van folders en tijdschriften en het organiseren van bijeenkomsten kost veel geld. Ons doel is om onze activiteiten zoveel mogelijk gratis aan te blijven bieden. Dit kan alleen als we voldoende donateurs en leden hebben.

Donateurs helpen ons in het bijstaan van ouders en het behartigen van hun belangen in de politiek en zorgsector.

Voordelen voor donateurs

We houden onze donateurs jaarlijks op de hoogte via onze ‘maatjesbrief’. Bij ‘maatjes’ denken we aan de ouders, schoonouders, broers of zussen, verdere familie en vrienden van ouders van couveusekinderen. Maar ook alle andere belangstellenden zijn natuurlijk van harte welkom om maatje te worden!

Donateur worden

De gemakkelijkste manier om donateur te worden is door onderstaand formulier in te vullen. Je gegevens worden via een beveiligde verbinding verzonden. Als je wilt, kun je ook een e-mail sturen naar info@couveuseouders.nl of telefonisch donateur worden via het landelijk secretariaat, telefoonnummer (070) 386 25 35.

Het is natuurlijk ook mogelijk een eenmalige donatie te doen. Deze kunt u overmaken op IBAN-nummer NL38 RABO 0103664726 o.v.v. “eenmalige donatie”. We zijn blij met  elke donatie en giften vanaf € 30,00 zijn voor u fiscaal aftrekbaar.

Aanmeldingsformulier

Voor ouders

Heb je of krijg je binnenkort een kindje dat op afdeling Neonatologie of een NICU wordt opgenomen? Je staat er niet alleen voor!

lees meer

Voor familie en vrienden

Een kraamvisite in het ziekenhuis gaat anders dan je gewend bent. We geven je graag wat tips en kadoideeën.

lees meer

Voor professionals

We bundelen onze krachten met zorgverleners in het Neokeurmerk. Hiermee maakt je ziekenhuis of afdeling inzichtelijk hoe hoog de kwaliteit van zorg is. Bezoek de speciale website voor meer informatie.

lees meer
Donatiebedrag in €:
0