Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Terugkomdag 7/8-jarigen Radboudumc

19 maart 2016 @ 14:00 - 16:00

De inschrijving voor de terugkomdag is inmiddels gesloten. Onze vrijwilligers zijn druk bezig met het verwerken van het enorme aantal aanmeldingen en zullen deze maand iedereen een e-mail met meer informatie sturen.

De VOC en het Radboudumc organiseren een terugkomdag voor kinderen van 7/8 jaar!

Dit jaar word je al weer zeven of acht jaar. Alweer lang geleden dus dat je werd geboren en dat je in het ziekenhuis moest blijven. Je ouders/verzorgers denken vast nog wel eens  terug aan die tijd. En misschien ben jij ook wel nieuwsgierig?

Kom dan op 19 maart 2016 tussen 14.00 en 16.00 uur naar onze terugkomdag!

Op het theaterplein van het Amalia Kinderziekenhuis (route 806 / 2de verdieping Q-gebouw) bouwen we een feestje. Er zal een speurtocht zijn, er wordt geschminkt en de couveuse waar je in hebt gelegen staat klaar. Er is die dag ook een fotograaf die (tegen een kleine bijdrage) een mooie foto van jou kan maken en natuurlijk is er iets lekkers.

Je vader(s), moeder(s), broertje(s) en zusje(s) zijn ook welkom. Zij kunnen met elkaar en met de verpleegkundigen praten die ze misschien nog wel kennen van toen. En er is een film over hoe het ouders na de ziekenhuisopname van hun kind is vergaan.

Als je wilt komen, vraag dan je ouders even het onderstaande aanmeldingsformulier in te vullen. Wacht niet te lang want we hebben maar een beperkt aantal plaatsen.

Gegevens

Datum:
19 maart 2016
Tijd:
14:00 - 16:00
Evenement Categorie:

Organisator

VOC regio Oost
Telefoon:
070-3862535
E-mail:
regiooost@couveuseouders.nl
Website:
Alle activiteiten in onze regio

Locatie

Radboud universitair medisch centrum (Radboudumc)
Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen, Regio Oost