2e Kangoeroe Jeroen Bosch

Couveuseouders (VOC)

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch prolongeert als 2e Ziekenhuis in Nederland het Neokeurmerk

Tijdens de expertmeeting op 4 april, in aanwezigheid van ruim 65 deelnemers aan de expertmeeting, reikte Martin de Kleine als bestuurslid VOC het keurmerk uit.
Martin de Kleine:

Martin:“De neonatologieafdeling scoort onverminderd goed in familiegerichtheid en de goede ontwikkelingsgerichte zorg komt steeds meer ook ten goede van de kinderen en ouders op de kraamafdeling,”zo luidde de toelichting van de visitatiecommissie. “

Het is goed om te zien dat het Jeroen Bosch Ziekenhuis onverminderd voldoet aan de eisen van het Neokeurmerkprogramma maar vooral dat de medewerkers van beide afdelingen blijven streven naar een hoger niveau van zorg voor pasgeborenen en hun familie.Het 2e keurmerk werd in ontvangst genomen door Paul van Hal, unithoofd Perinatologie en Kinderarts Jan Widdershoven.

Paul: “Het keurmerk stimuleert ons om constant met die thema’s mee bezig te zijn”

Reacties

reacties

Voor ouders

Heb je of krijg je binnenkort een kindje dat op afdeling Neonatologie of een NICU wordt opgenomen? Je staat er niet alleen voor!

lees meer

Voor familie en vrienden

Een kraamvisite in het ziekenhuis gaat anders dan je gewend bent. We geven je graag wat tips en kadoideeën.

lees meer

Voor professionals

We bundelen onze krachten met zorgverleners in het Neokeurmerk. Hiermee maakt je ziekenhuis of afdeling inzichtelijk hoe hoog de kwaliteit van zorg is. Bezoek de speciale website voor meer informatie.

lees meer
Donatiebedrag in €:
0