Couveusekleurboek in een nieuw jasje

Couveuseouders (VOC)

Al lange tijd heeft de VOC het couveusekleurboek. Dit kleurboek is onderdeel van de couveusekoffers die aanwezig zijn in de ziekenhuizen en is vanaf nu ook verkrijgbaar in de webshop.

Het couveusekleurboek is speciaal ontwikkeld voor oudere broertjes en zusjes. Zij krijgen nogal wat te verwerken bij de geboorte van een couveusebaby. De nieuwe baby is ineens heel erg belangrijk. Alle aandacht van ouders, familie en vrienden lijkt daarheen te gaan. Dat wekt verschillende gevoelens op bij de oudere kinderen.

Als de baby dan ook nog eens in het ziekenhuis moet blijven, is het allemaal wel heel erg verwarrend. Er is een nieuw broertje of zusje, maar ook weer niet! Dit kleurboek is bedoeld om ouders te helpen uit te leggen aan hun “grote” kind(eren) wat het gezin overkomt. Het bevat 16 A4-kleurplaten, met bij elke kleurplaat een toelichting die je helpt de verschillende situaties te bespreken.

Voor meer informatie of bestellen van het kleurboek: https://www.couveuseouders.nl/product/kleurboek/

Reacties

reacties

Voor ouders

Heb je of krijg je binnenkort een kindje dat op afdeling Neonatologie of een NICU wordt opgenomen? Je staat er niet alleen voor!

lees meer

Voor familie en vrienden

Een kraamvisite in het ziekenhuis gaat anders dan je gewend bent. We geven je graag wat tips en kadoideeën.

lees meer

Voor professionals

We bundelen onze krachten met zorgverleners in het Neokeurmerk. Hiermee maakt je ziekenhuis of afdeling inzichtelijk hoe hoog de kwaliteit van zorg is. Bezoek de speciale website voor meer informatie.

lees meer
Donatiebedrag in €:
0