Even voorstellen, de nieuwe voorzitter van de Vereniging van Ouders van Couveusekinderen.

Avatar

Sinds november vorig jaar heeft de VOC een nieuwe voorzitter, Ilona Jochems.
Tijd om haar even voor te stellen!

Ilona is al ruim een jaar bestuurslid voor de VOC en heeft het stokje van Tjarda van Varik – den Dunnen overgenomen. Samen met Roeland heeft Ilona drie kinderen, Mathijs* en tweeling Alexander en Casper (geboren met 26 + 1).

De reden dat Ilona zich graag inzet voor de VOC is omdat zij weet hoe belangrijk het is, dat een patiëntenvereniging zoals de VOC opkomt voor de belangen van couveuseouders.  “Ouders een stem en ondersteuning geven in de beste zorg voor hun kind dat bij de geboorte in een ziekenhuis moet worden opgenomen, dat is de missie van de VOC en daar zet ik me graag voor in. Gedurende de ziekenhuisperiode kan er nog veel verbeterd worden, en zeker ook daarna. De zorgen van ouders zijn niet voorbij wanneer de kinderen uit het ziekenhuis thuis komen. In de omgeving wordt dit regelmatig anders beleefd en dit kan er voor zorgen dat ouders het gevoel hebben niet voldoende gehoord te worden”. aldus Ilona.

Naast haar gezin en vrijwilligerswerk voor de VOC is Ilona als zelfstandig ondernemer werkzaam als interim manager/consultant. Zij sport graag regelmatig en doet aan Crossfit, yoga, hardlopen en golf. Verder houdt Ilona van reizen en gaat ze graag uit eten met vriendinnen.

Reacties

reacties

Voor ouders

Heb je of krijg je binnenkort een kindje dat op afdeling Neonatologie of een NICU wordt opgenomen? Je staat er niet alleen voor!

lees meer

Voor familie en vrienden

Een kraamvisite in het ziekenhuis gaat anders dan je gewend bent. We geven je graag wat tips en kadoideeën.

lees meer

Voor professionals

We bundelen onze krachten met zorgverleners in het Neokeurmerk. Hiermee maakt je ziekenhuis of afdeling inzichtelijk hoe hoog de kwaliteit van zorg is. Bezoek de speciale website voor meer informatie.

lees meer
Donatiebedrag in €:
0