Extremely Preterm Infants, Dutch Analysis on Follow-up (EPI-DAF)

Avatar

Na de geboorte gebeurt er veel met het kind, er zijn veel onderzoeken in de couveuseperiode maar ook na de couveuseperiode en op latere leeftijd kunnen er nog verschillende onderzoeken plaats vinden.

Met de landelijke EPI-DAF (Extremely Preterm Infants, Dutch Analysis on Follow-up) studie gaan we de resultaten van extreem vroeg geboren kinderen, die in de jaren na NICU opname op de follow-up poli komen, verzamelen en uitgebreid bekijken. Zo willen we een beter beeld krijgen van het aantal kinderen in Nederland met ontwikkelingsproblemen als gevolg van extreme vroeggeboorte, en in kaart brengen welke factoren een rol spelen bij het ontstaan van de ontwikkelingsproblemen. Dit is belangrijk voor de toekomst, om deze kinderen gerichter te kunnen behandelen en ouders nog beter te kunnen voorbereiden op wat hen te wachten staat.

Door middel van onderstaande link komt u op de flyer van de EPI-DAF:

https://drive.google.com/file/d/17Ot5MocCvu22h-kaMcdPjkKxoCHre9Hl/view?usp=sharing

Reacties

reacties

Voor ouders

Heb je of krijg je binnenkort een kindje dat op afdeling Neonatologie of een NICU wordt opgenomen? Je staat er niet alleen voor!

lees meer

Voor familie en vrienden

Een kraamvisite in het ziekenhuis gaat anders dan je gewend bent. We geven je graag wat tips en kadoideeën.

lees meer

Voor professionals

We bundelen onze krachten met zorgverleners in het Neokeurmerk. Hiermee maakt je ziekenhuis of afdeling inzichtelijk hoe hoog de kwaliteit van zorg is. Bezoek de speciale website voor meer informatie.

lees meer
Donatiebedrag in €:
0