Supportloop 23 september

Couveuseouders (VOC)

Afgelopen zaterdag was het dan zover:

De supportloop georganiseerd door PGO support en waar de VOC, samen met 13 andere patiëntverenigingen, aan mee gedaan heeft.

Uiteindelijk hebben 21 personen voor de VOC mee gelopen. De opbrengst tot nu toe voor alle patiëntenverenigingen tezamen is al ruim 7000 euro! Een mooi resultaat voor deze eerste keer. De opbrengst loopt nog op, omdat de opbrengst van de lotenverkoop er nog niet volledig bij is opgeteld.

De verzamel locatie was in Odijk waar voor alle deelnemers een gesponsorde lunch klaar stond. De middag werd geopend door de wethouder en zijn de diverse wandelgroepen op pad gegaan. De VOC was vertegenwoordigd in 3 verschillende groepen. Twee groepen liepen de vijf kilometer wandeltocht en één groep voor de tien kilometer. Het was werkelijk een prachtige dag voor een wandeltocht en alle deelnemers hebben de wandeltocht uitgelopen.

Een speciale deelnemer aan dit wandelevenement was Amber Bontekoe. Amber werd zelf 20 jaar geleden prematuur (24 weken) geboren en ging speciaal voor deze gelegenheid voor ons vloggen.

De vlog over de supportloop kan je vinden via: https://www.youtube.com/watch?v=j8zwBy1YapE

Kijk de vlog helemaal af, dan zie je ook de bloopers. Tip: rij niet met onze voorzitter mee als je de route niet kent, want dan kom je er niet 😉

Wil je Amber volgen op facebook dan kan dit via: https://www.facebook.com/KleinMeisjemaakteenReisje/

De komende maanden zal Amber in samenwerking met ons diverse locaties gaan bezoeken om haar verhaal te doen betreft de gevolgen die de vroeggeboorte op haar heeft gehad. Ze wil vooral ook de boodschap uitdragen dat de gevolgen van vroeggeboorte niet ophouden na ontslag uit het ziekenhuis. Heb je interesse in deze gastlessen stuur dan een e-mail naar info@couveuseouders.nl

Hou onze website en facebook in de gaten voor meer nieuws over Amber en de activiteiten van de VOC.

https://www.facebook.com/Couveuseouders/?ref=page_internal

Speciaal dank aan PGO support en haar sponsoren die deze supportloop hebben mogelijk gemaakt. En als we volgend jaar allemaal één persoon mee nemen, verdubbelen we al snel de opbrengst, zo eenvoudig kan het zijn.

Reacties

reacties

Voor ouders

Heb je of krijg je binnenkort een kindje dat op afdeling Neonatologie of een NICU wordt opgenomen? Je staat er niet alleen voor!

lees meer

Voor familie en vrienden

Een kraamvisite in het ziekenhuis gaat anders dan je gewend bent. We geven je graag wat tips en kadoideeën.

lees meer

Voor professionals

We bundelen onze krachten met zorgverleners in het Neokeurmerk. Hiermee maakt je ziekenhuis of afdeling inzichtelijk hoe hoog de kwaliteit van zorg is. Bezoek de speciale website voor meer informatie.

lees meer
Donatiebedrag in €:
0