Waarom is lid worden belangrijk?

Met je lidmaatschap steun je de Vereniging van Ouders van Couveusekinderen zodat wij jou en andere ouders kunnen blijven helpen.

We doen veel aan belangenbehartiging. Zo zetten we ons intensief in voor het verlengde zwangerschapsverlof dat sinds januari 2015 geldt. Daarnaast organiseren we veel bijeenkomsten en geven we een kwartaalblad en het couveusedagboekje uit.

Hier zijn de nodige kosten aan verbonden. Kosten die we alleen kunnen opbrengen dankzij de contributie van onze leden en giften van donateurs.

Het lidmaatschap brengt vele voordelen met zich mee: Als lid krijg je ieder kwartaal ons magazine Kleine Maatjes gratis thuisgestuurd. Het staat boordevol verhalen van andere ouders waarin je veel (h)erkenning kunt vinden. Ook plaatsen we veel informatieve artikelen van professionals uit de couveusewereld.

Daarnaast krijg je gratis toegang tot onze bijeenkomsten en korting op diverse producten in onze webshop.

Leuk kado voor nieuwe leden!

Als je je nu aanmeld, kun je zelf je welkomstgeschenk kiezen.

Ga je voor het geurdoekje van Luflie? Of kies je voor ons couveusedagboek?

Wie kunnen er lid worden?

Iedereen. Het lidmaatschap is niet alleen interessant voor ouders, ook veel opa’s en oma’s vinden het leuk ons tijdschrift te ontvangen en tegelijkertijd de vereniging te steunen.

Lid worden

We mogen ook veel zorgprofessionals tot onze leden rekenen. Zij voelen zich verbonden met onze ouders en blijven op deze manier goed geïnformeerd over ontwikkelingen in hun vakgebied.

Als je geen lid wilt worden, maar wel graag iets voor de vereniging wil betekenen, kun je ook donateur worden.

Wat kost het?

De contributie bedraagt € 35,00 per jaar. Een groot aantal zorgverzekeraars vergoed het lidmaatschap geheel of gedeeltelijk. Dit kun je navragen bij je verzekeraar of controleren op bijvoorbeeld zorgwijzer.nl of independer.nl.

De gemakkelijkste manier om lid te worden is door onderstaand formulier in te vullen. Je gegevens worden via een beveiligde verbinding verzonden. Als je wilt, kun je ook een e-mail, voorzien van de gegevens in het formulier, sturen naar info@couveuseouders.nl.

Aanmeldingsformulier

Voor ouders

Heb je of krijg je binnenkort een kindje dat op afdeling Neonatologie of een NICU wordt opgenomen? Je staat er niet alleen voor!

lees meer

Voor familie en vrienden

Een kraamvisite in het ziekenhuis gaat anders dan je gewend bent. We geven je graag wat tips en kadoideeën.

lees meer

Voor professionals

We bundelen onze krachten met zorgverleners in het Neokeurmerk. Hiermee maakt je ziekenhuis of afdeling inzichtelijk hoe hoog de kwaliteit van zorg is. Bezoek de speciale website voor meer informatie.

lees meer
Donatiebedrag in €:
0