In het aprilnummer van de Kleine Maatjes is het thema: het 1e jaar van je couveusekind(eren). Het is vaak een jaar waarin ontzettend veel is gebeurd: hoogtepunten, dieptepunten, ups en downs en de nodige mijlpalen. De eerste verjaardag van je kind is een moment om stil te staan bij wat jullie allemaal is overkomen.

Wat ging er mis, maar ook: wat waren de geluksmomenten die je toch ook hebt mogen ervaren. Graag willen we van jullie weten hoe je na een jaar terugkijkt op dat eerste jaar. Schrijf maar op wat je kwijt wilt. Wie weet helpt het jou bij de verwerking en help je er andere couveuseouders mee.

Wil je je ervaringen delen met andere ouders en zorgverleners? Stuur dan eerst even een mailtje naar hoofdredacteur Barbara Veul om te zien of er nog plek is: kleinemaatjes@couveuseouders.nl.

Reacties

reacties

Voor ouders

Heb je of krijg je binnenkort een kindje dat op afdeling Neonatologie of een NICU wordt opgenomen? Je staat er niet alleen voor!

lees meer

Voor familie en vrienden

Een kraamvisite in het ziekenhuis gaat anders dan je gewend bent. We geven je graag wat tips en kadoideeën.

lees meer

Voor professionals

We bundelen onze krachten met zorgverleners in het Neokeurmerk. Hiermee maakt je ziekenhuis of afdeling inzichtelijk hoe hoog de kwaliteit van zorg is. Bezoek de speciale website voor meer informatie.

lees meer
Donatiebedrag in €:
0