SCHOOLGAANDE COUVEUSEKINDEREN MET LEER- EN/OF AANDACHTSPROBLEMEN, daar gaat het om in het katern Maatje Groter van het januarinummer. Couveuse­kinderen kunnen rusteloos zijn en overgevoelig voor prikkels waardoor ze snel zijn afgeleid en al snel minder geconcentreerd op hun schoolwerk. Het gaat om basisschoolkinderen en/of kinderen die naar het voortgezet onderwijs gaan. Wat wij van jou als ouder zouden willen weten: Gaat jouw kind naar het speciaal onderwijs en hoe bevalt dat? Of krijgt je kind extra begeleiding om mee te kunnen komen in de klas? Of zijn er problemen met de prikkelverwerking, bijv. een sensorisch informatieverwerkingsprobleem (S.I.) en heb je hulp gezocht bij een SI- therapeut?

Wil jij je verhaal delen met andere ouders? Om je eigen ervaringen te delen, maar er wellicht ook andere couveuseouders mee te helpen? Schrijf dan een stuk van 1250 woorden. Het mag anoniem. Stuur graag eerst een mailtje naar de hoofdredacteur via kleinemaatjes@couveuseouders.nl, dan weet je of er genoeg ruimte is. De deadline is 20 november 2019. Alvast dank!

Reacties

reacties

Voor ouders

Heb je of krijg je binnenkort een kindje dat op afdeling Neonatologie of een NICU wordt opgenomen? Je staat er niet alleen voor!

lees meer

Voor familie en vrienden

Een kraamvisite in het ziekenhuis gaat anders dan je gewend bent. We geven je graag wat tips en kadoideeën.

lees meer

Voor professionals

We bundelen onze krachten met zorgverleners in het Neokeurmerk. Hiermee maakt je ziekenhuis of afdeling inzichtelijk hoe hoog de kwaliteit van zorg is. Bezoek de speciale website voor meer informatie.

lees meer
Donatiebedrag in €:
0