WAAR IS JOUW OPGROEIENDE COUVEUSEKIND GOED IN?

We weten dat een behoorlijk aantal opgroeiende couveusekinderen op een of andere manier ‘last’ ondervindt van hun moeilijke start en dat zij en hun ouders daar soms dagelijks mee geconfronteerd worden. Maar dat neemt niet weg dat al deze kinderen bepaalde dingen juist heel goed kunnen. In het julinummer veel aandacht daarvoor: we willen nu eens de positieve, leuke of mooie dingen van je kind benadrukken. Het hoeft echt niet te gaan om ‘heel goed kunnen leren’ of ‘fantastisch piano kunnen spelen’. We vinden het ook fijn om te lezen dat jouw kind jou of opa zo goed kan opvrolijken, dat hij/zij altijd het zonnetje is in huis, bepaalde liedjes zo mooi kan (na)zingen of mooie tekeningen kan maken etc. Wil jij je kind in het zonnetje zetten? Dat mag in een heel verhaal, maar een kort stukje is ook goed, als het maar positief is.

Het verhaal mag max.1250 woorden tellen. Stuur wel graag eerst een mailtje naar de redactie: kleinemaatjes@couveuseouders.nl als je denkt dat het een wat langer stuk gaat worden, dan weet je of we nog genoeg ruimte hebben. De deadline is 16 mei 2019.

Reacties

reacties

Voor ouders

Heb je of krijg je binnenkort een kindje dat op afdeling Neonatologie of een NICU wordt opgenomen? Je staat er niet alleen voor!

lees meer

Voor familie en vrienden

Een kraamvisite in het ziekenhuis gaat anders dan je gewend bent. We geven je graag wat tips en kadoideeën.

lees meer

Voor professionals

We bundelen onze krachten met zorgverleners in het Neokeurmerk. Hiermee maakt je ziekenhuis of afdeling inzichtelijk hoe hoog de kwaliteit van zorg is. Bezoek de speciale website voor meer informatie.

lees meer
Donatiebedrag in €:
0