Het thema van april 2020 wordt ‘MEERLINGEN’. We willen dit nummer vooral vullen met eigen ervaringsverhalen: hoe verliep de zwangerschap, hoe was de bevalling, en vooral: hoe verliep de couveusetijd? Gingen de groei en ontwikkeling gelijk op of kregen ze te maken met verschillende problemen? Lagen ze (een tijdje) in verschillende ziekenhuizen, kwamen ze gelijk thuis? Ook in verhalen over meerlingen waarbij één of meerdere van de kindjes komt te overlijden zijn we geïnteresseerd. En in drie- of vierlingen!

Kan je niet goed schrijven? Geen probleem, wij maken er een goed verhaal van. En stuur graag een mail naar de redactie voordat je aan de slag gaat: dan weet je of er nog genoeg ruimte is voor jouw stukje van max. 1250 woorden.

De deadline is 16 februari 2020. Mailen kan naar kleinemaatjes@couveuseouders.nl

Reacties

reacties

Voor ouders

Heb je of krijg je binnenkort een kindje dat op afdeling Neonatologie of een NICU wordt opgenomen? Je staat er niet alleen voor!

lees meer

Voor familie en vrienden

Een kraamvisite in het ziekenhuis gaat anders dan je gewend bent. We geven je graag wat tips en kadoideeën.

lees meer

Voor professionals

We bundelen onze krachten met zorgverleners in het Neokeurmerk. Hiermee maakt je ziekenhuis of afdeling inzichtelijk hoe hoog de kwaliteit van zorg is. Bezoek de speciale website voor meer informatie.

lees meer
Donatiebedrag in €:
0