KLEINE MAATJES | (NIET) SLAPEN EN VEEL HUILEN.

Niet-slapen en veel huilen, dat is waar het in het nummer van januari om draait. Eindelijk thuis breekt de tijd aan om rustig van je couveusekindje te gaan genieten, toch? Helaas niet altijd. Je kindje huilt meer en slaapt minder dan verwacht. En jij bent als ouder gespannen en zo moe. En het houdt zo lang aan. De adviezen van deskundigen helpen niet echt, zijn soms tegenstrijdig en je omgeving geeft ongevraagd advies. Je zit met je handen in het haar en voelt je onzeker: doe ik wat fout?

Wat heb jij gedaan? Hulp ingeroepen van een (ToP-)therapeut, de arts, een andere professional? Extra hulptroepen (opa en oma) ingeschakeld? Wat heb jij allemaal uitgeprobeerd? Wat zou jij andere couveuseouders willen aan- of afraden? Wij zijn benieuwd. Schrijf je verhaal van max. 1250 woorden op. Het is vast herkenbaar voor andere couveuseouders!

Stuur graag eerst een mailtje naar de hoofdredacteur via kleinemaatjes@couveuseouders.nl , dan weet je of er nog plaats is. De deadline is 16 november 2018.

Reacties

reacties

Voor ouders

Heb je of krijg je binnenkort een kindje dat op afdeling Neonatologie of een NICU wordt opgenomen? Je staat er niet alleen voor!

lees meer

Voor familie en vrienden

Een kraamvisite in het ziekenhuis gaat anders dan je gewend bent. We geven je graag wat tips en kadoideeën.

lees meer

Voor professionals

We bundelen onze krachten met zorgverleners in het Neokeurmerk. Hiermee maakt je ziekenhuis of afdeling inzichtelijk hoe hoog de kwaliteit van zorg is. Bezoek de speciale website voor meer informatie.

lees meer
Donatiebedrag in €:
0