Opgroeiende meerlingen, daarover gaat Maatje Groter in april. Speciaal aan ouders van meerlingen die al op basis- of middelbare school zitten willen wij als redactie vragen om jullie ervaringsverhalen op te schijven. Met daarin bijv. benaderen jullie de kinderen echt als individuen of als eenheid? Hebben ze dezelfde vriendjes? Tegen welke problemen lopen jullie aan op school? Wat zijn de voor- en nadelen van apart/samen in één klas zitten? Stimuleer je je kinderen om samen dingen te doen of moedig je ze juist aan om aparte sporten en hobby’s uit te oefenen? Heb je handige tips? Ook zijn we geïnteresseerd in de ervaringen van meerlingouders van wie één kind (of beide kinderen) een beperking heeft. Ook de meerlingen zelf willen we vragen om aan het schrijven te gaan. Hoe vind jij het om deel uit te maken van een meerling? Wat heb je meegekregen van jullie vroeggeboorte? Lijken jullie qua karakters veel op elkaar?

Dus meerlingouders en -kinderen: schrijven maar! Als je denkt dat je niet goed kan schrijven, geen probleem, de redactie lost dit op. Mail graag voordat je aan de slag gaat om te vragen of er nog genoeg ruimte is voor je verhaal van max. 1250 woorden.

Deadline: 16 februari 2020. Mailen kan naar kleinemaatjes@couveuseouders.nl

 

 

Reacties

reacties

Voor ouders

Heb je of krijg je binnenkort een kindje dat op afdeling Neonatologie of een NICU wordt opgenomen? Je staat er niet alleen voor!

lees meer

Voor familie en vrienden

Een kraamvisite in het ziekenhuis gaat anders dan je gewend bent. We geven je graag wat tips en kadoideeën.

lees meer

Voor professionals

We bundelen onze krachten met zorgverleners in het Neokeurmerk. Hiermee maakt je ziekenhuis of afdeling inzichtelijk hoe hoog de kwaliteit van zorg is. Bezoek de speciale website voor meer informatie.

lees meer
Donatiebedrag in €:
0