Nieuw bestuurslid: Tom Ponjee

Couveuseouders (VOC)

Vanaf 1 april  hebben we een nieuw bestuurslid: Tom Ponjee

Tom is in januari 2016 vader geworden van Annemijn. Zij werd geboren na 28 weken, wegens zwangerschapsvergiftiging. Na drie maanden ziekenhuis (precies op de uitgerekende dag) mocht ze naar huis. Inmiddels gaat het goed met Annemijn en is zijn vrouw ook weer volledig aan het werk.

Nu de rust is wedergekeerd gaat Tom als bestuurslid bij ons aan de slag. Tom zal de portefeuille belangenbehartiging en sponsoring gaan beheren.

Als ouder van een prematuur geboren kindje heeft hij ervaren hoe belangrijk de zorg van pasgeborenen is.
Tom: Zonder de daadkracht van de verloskundige en de doorzettingskracht van de mensen in o.a. het VUmc, Flevoziekenhuis, Amstelland en de thuiszorg had ons leven er heel anders uitgezien. Ook heb ik gemerkt hoe fijn het is dat er organisaties zijn zoals de VOC die ouders en kind ontlasten en opkomen voor hun belangen.
In het dagelijks leven werkt Tom als belangenbehartiger voor de horeca ondernemers en staat daarmee dagelijks in contact met de overheidsorganisaties, politici en brancheorganisaties.
 

Reacties

reacties

Voor ouders

Heb je of krijg je binnenkort een kindje dat op afdeling Neonatologie of een NICU wordt opgenomen? Je staat er niet alleen voor!

lees meer

Voor familie en vrienden

Een kraamvisite in het ziekenhuis gaat anders dan je gewend bent. We geven je graag wat tips en kadoideeën.

lees meer

Voor professionals

We bundelen onze krachten met zorgverleners in het Neokeurmerk. Hiermee maakt je ziekenhuis of afdeling inzichtelijk hoe hoog de kwaliteit van zorg is. Bezoek de speciale website voor meer informatie.

lees meer
Donatiebedrag in €:
0