Zet je ziekenhuis op de kaart!

Couveuseouders (VOC)

EFCNI is de ‘European Foundation for the Care of Newborn Infants’. Deze overkoepelende organisatie brengt ouders, patiëntenverenigingen, zorgprofessionals, wetenschappers en andere belanghebbenden samen. EFCNI heeft als doel het verbeteren van de langetermijnzorg voor vroeggeboren en nieuwgeboren kinderen.

Dit doen ze onder andere door aandacht te vragen en bewustwording te creëren voor de gevolgen van vroeggeboorte. Een van hun acties op dit vlak is de EFCNI Changemaker map waar organisaties hun eigen initiatief letterlijk op de kaart kunnen zetten.

Jij kunt bijdragen aan het vergroten van de bewustwording door je eigen initiatief op de kaart te zetten. Doet jouw ziekenhuis iets speciaals voor couveusekinderen of heb je Wereld Prematuren Dag gevierd? Zet het dan op de kaart.

Hiermee tonen we de wereld hoe betrokken Nederlandse zorgverleners en ouderverenigingen zijn bij de zorg voor ‘onze’ kindjes!

Reacties

reacties

Voor ouders

Heb je of krijg je binnenkort een kindje dat op afdeling Neonatologie of een NICU wordt opgenomen? Je staat er niet alleen voor!

lees meer

Voor familie en vrienden

Een kraamvisite in het ziekenhuis gaat anders dan je gewend bent. We geven je graag wat tips en kadoideeën.

lees meer

Voor professionals

We bundelen onze krachten met zorgverleners in het Neokeurmerk. Hiermee maakt je ziekenhuis of afdeling inzichtelijk hoe hoog de kwaliteit van zorg is. Bezoek de speciale website voor meer informatie.

lees meer
Donatiebedrag in €:
0