30 September Supportloop Rotterdam

Couveuseouders (VOC)

De Supportloop in Rotterdam vindt plaats op zondag 30 september. De ontvangst is bij evenementenlocatie Vidaa, adres: Hoeksekade 162, Bergschenhoek (ligt tegen Rotterdam aan). Vidaa is tevens start- en eindpunt van alle drie de wandelingen.

Om 12 uur beginnen we met het ontvangst en om 13 uur starten de wandelingen van 10, 5 en als laatste de 3 kilometer. Om half vijf verwachten we dat iedereen weer terug is.

De kosten om mee te doen als individu zijn 25 euro. Hierbij kan je als je wil 3 loten voor de loterij ontvangen die je mogelijk weer zou kunnen doorverkopen zodat je gesponsord wordt door vrienden en/of familie. Voor ieder extra gezinslid is deelname 10 euro en kinderen onder de 12 jaar mogen gratis meelopen.

De supportloop is georganiseerd door PGO support om patiëntenverenigingen een extra financieel steuntje in de rug te geven. De VOC gebruikt de opbrengst van de supportloop om de couveusedagboekjes en de couveusekoffers opnieuw aan de ziekenhuizen te kunnen leveren en hiermee ouders met een kindje op de couveuseafdeling te ondersteunen.

Wil je ons hierbij steunen? Schrijf je dan nu in en vergeet niet de VOC te selecteren als goed doel

Direct Inschrijven

Toch liever niet mee wandelen maar wil je ons wel steunen? (Ver)koop dan loten voor de sponsor loterij. Ook daarmee kan je ons helpen!

Loten kopen

We zien je op de Supportloop!

Reacties

reacties

Voor ouders

Heb je of krijg je binnenkort een kindje dat op afdeling Neonatologie of een NICU wordt opgenomen? Je staat er niet alleen voor!

lees meer

Voor familie en vrienden

Een kraamvisite in het ziekenhuis gaat anders dan je gewend bent. We geven je graag wat tips en kadoideeën.

lees meer

Voor professionals

We bundelen onze krachten met zorgverleners in het Neokeurmerk. Hiermee maakt je ziekenhuis of afdeling inzichtelijk hoe hoog de kwaliteit van zorg is. Bezoek de speciale website voor meer informatie.

lees meer
Donatiebedrag in €:
0