De Supportloop: samen op weg voor meer!

Couveuseouders (VOC)

In 2018 wordt de tweede editie van de Supportloop georganiseerd. Op 17 juni in Zeist en 30 september in Rotterdam gaan we weer samen op pad. Samen op weg om onze vereniging een financieel steuntje in de rug te geven! Gezamenlijk kunnen we ten slotte nóg meer betekenen. Ook dit jaar zal de opbrengst gaan naar het koffertjes project en de couveusedagboekjes.

Ook in 2017 hebben we meegelopen met de Supportloop. Het weer was zonnig en de sfeer gezellig.  Amber van “klein meisje maakt een reisje”heeft vorig jaar een vlog gemaakt tijdens de supportloop

Enthousiast geworden?

Schrijf je nu in en nodig je vrienden, collega’s buren en familie uit om met je mee te gaan. Immers, wandelen is goed voor iedereen: voor lichaam en geest.

https://www.supportloop.nl/direct-inschrijven/

Je kunt je ook inzetten door loten te kopen óf te verkopen. Maak daarmee kans op één van de mooie prijzen! Wil je weten hoe dit werkt? Klik op onderstaande link om loten te kopen.

https://www.supportloop.nl/loten-kopen/

Vergeet niet de VOC te selecteren als organisatie.

Hou  onze website in de gaten! Binnenkort meer over de Supportloop,  loterij en lotenboekjes!

 

Reacties

reacties

Voor ouders

Heb je of krijg je binnenkort een kindje dat op afdeling Neonatologie of een NICU wordt opgenomen? Je staat er niet alleen voor!

lees meer

Voor familie en vrienden

Een kraamvisite in het ziekenhuis gaat anders dan je gewend bent. We geven je graag wat tips en kadoideeën.

lees meer

Voor professionals

We bundelen onze krachten met zorgverleners in het Neokeurmerk. Hiermee maakt je ziekenhuis of afdeling inzichtelijk hoe hoog de kwaliteit van zorg is. Bezoek de speciale website voor meer informatie.

lees meer
Donatiebedrag in €:
0