Neo-Café opent haar deuren in Rotterdam

Couveuseouders (VOC)

In navolging van regio Oost, organiseert regio Zuid-West op 18 november het tweede Neo-Café van Nederland!

We merken dat ouders behoefte hebben om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen, ook als je kind al langere tijd thuis is. Behalve de terugkomavonden zijn er weinig contactmomenten met andere ouders. Daarom organiseren wij het Neo-Café. Een ontspannen avond in Hotel New York in Rotterdam. Ouders uit de regio kunnen hier gewoon binnenlopen om andere ouders te ontmoeten onder het genot van een drankje.

Er zullen verschillende vrijwilligers van de VOC aanwezig zijn om je te ontvangen, voor te stellen en ervaringen mee uit te wisselen.

De toegang is gratis, maar de drankjes zijn helaas wel voor eigen rekening.

Ligt of lag je kind op een couveuseafdeling in regio Zuid-West? Dan ben je van harte welkom op 18 november! Aanmelden is niet nodig, maar mag natuurlijk.

Heb je vragen of wil je laten weten dat je komt? Neem dan contact op met onze regiocoördinator op regiozuidwest@couveuseouders.nl

 

Reacties

reacties

Voor ouders

Heb je of krijg je binnenkort een kindje dat op afdeling Neonatologie of een NICU wordt opgenomen? Je staat er niet alleen voor!

lees meer

Voor familie en vrienden

Een kraamvisite in het ziekenhuis gaat anders dan je gewend bent. We geven je graag wat tips en kadoideeën.

lees meer

Voor professionals

We bundelen onze krachten met zorgverleners in het Neokeurmerk. Hiermee maakt je ziekenhuis of afdeling inzichtelijk hoe hoog de kwaliteit van zorg is. Bezoek de speciale website voor meer informatie.

lees meer
Donatiebedrag in €:
0