Supportloop 23 september 2017 – wandel je mee?

Couveuseouders (VOC)

Op 23 september doet de VOC mee aan de Supportloop van PGOsupport. PGOsupport is een netwerkorganisatie voor patiënten- en cliëntenorganisaties. Zij adviseren en ondersteunen ons bijvoorbeeld bij het werven van fondsen.

Supportloop

De Supportloop is een gezond en gezellig wandelevenement met als doel geld in te zamelen voor de verschillende deelnemende patiëntenorganisaties. Daarnaast is dit wandelevenement uiteraard een leuke gelegenheid om andere ouders te ontmoeten!

Wat?
Wandeltocht van 3, 5 of 10 kilometer. De route van 3 en 5 km is toegankelijk voor kinderwagens, de route van 10 km helaas niet!

Wie?
Iedereen die zich – op welke manier dan ook – verbonden voelt met de missie van de VOC.

Waar?
Odijk, regio Utrecht.

Wanneer?
23 september 2017.

Kosten
€ 25,- per persoon, inclusief de wandeltocht, een hapje en een drankje. Voor gezinnen geldt een speciaal gezinstarief. Misschien wil je werkgever de kosten wel sponsoren.

De opbrengst van de Supportloop gaat naar onze couveusedagboekjes en couveusekoffertjes.

Parkeren
Naast het Dorpshuis in Odijk zijn voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar (Rijneiland, Odijk).

Openbaar vervoer
Het Dorpshuis in Odijk is per bus bereikbaar. Je kunt vanaf Utrecht Centraal buslijn 41 richting Wijk bij Duurstede nemen. Je stapt uit bij halte N229-Zeisterweg in Odijk (dit duurt ongeveer 20 minuten). Vanaf de bushalte is het ongeveer vijf minuten lopen naar de locatie. Je kunt ook vanaf station Driebergen-Zeist met buslijn 43 richting Odijk naar het Dorpshuis komen. Als je dan uitstapt bij halte Rijneiland (dit duurt acht minuten) bevindt je je al tegenover de locatie.

Loterij

Als je niet mee kunt lopen, maar ons wel wilt steunen, kun je meedoen aan de loterij of een donatie doen om onze lopers te steunen! Mobiliseer je familie, vrienden, collega’s en andere ouders om zoveel mogelijk loten te verkopen of donaties te verzamelen. Wordt jij de grootste donateur?

Deel deze post a.u.b. op je social media om zoveel mogelijk aandacht en geld te verzamelen voor onze dagboekjes en couveusekoffertjes.

Reacties

reacties

Voor ouders

Heb je of krijg je binnenkort een kindje dat op afdeling Neonatologie of een NICU wordt opgenomen? Je staat er niet alleen voor!

lees meer

Voor familie en vrienden

Een kraamvisite in het ziekenhuis gaat anders dan je gewend bent. We geven je graag wat tips en kadoideeën.

lees meer

Voor professionals

We bundelen onze krachten met zorgverleners in het Neokeurmerk. Hiermee maakt je ziekenhuis of afdeling inzichtelijk hoe hoog de kwaliteit van zorg is. Bezoek de speciale website voor meer informatie.

lees meer
Donatiebedrag in €:
0