Vrijwilligersdag 2018

Couveuseouders (VOC)

Afgelopen zaterdag hebben we onze 1ste vrijwilligersdag gehad in een lange tijd. Het was fantastisch zo’n leuke groep enthousiaste vrijwilligers bij elkaar te zien.

Na het welkom heeft Ilona het nieuw vrijwilligersbeleid gepresenteerd. Dit is in de basis klaar en we waren dan erg benieuwd naar de input van onze vrijwilligers. Samen met de vrijwilligers hebben we vervolgens de belangrijkste pijlers besproken van de VOC voor 2018. Met de world café method hebben we discussie gevoerd en zijn er ideeën gepitcht. Dit was een zeer goede ervaring en we hebben hier veel van geleerd en meerdere ideeën zullen we ook zeker gaan uitvoeren.  Na deze inzet was het tijd voor een welverdiende lunch.

Het middag programma bestond uit een workshop  “Communiceer bewust”. Een 2,5 uur durende workshop waar iedereen enthousiast aan meegedaan heeft en we allemaal veel geleerd hebben.

De dag is afgesloten met een gezellige borrel en we hebben veel positieve reacties mogen ontvangen van de aanwezige vrijwilligers. We kijken terug op een gezellige, waardevolle en vooral leerzame dag en gaan deze absoluut in stand houden.

Reacties

reacties

Voor ouders

Heb je of krijg je binnenkort een kindje dat op afdeling Neonatologie of een NICU wordt opgenomen? Je staat er niet alleen voor!

lees meer

Voor familie en vrienden

Een kraamvisite in het ziekenhuis gaat anders dan je gewend bent. We geven je graag wat tips en kadoideeën.

lees meer

Voor professionals

We bundelen onze krachten met zorgverleners in het Neokeurmerk. Hiermee maakt je ziekenhuis of afdeling inzichtelijk hoe hoog de kwaliteit van zorg is. Bezoek de speciale website voor meer informatie.

lees meer
Donatiebedrag in €:
0