Kleine Maatjes oktober 2015 is uit!

Couveuseouders (VOC)

Wat heeft de VOC bereikt?

Daarover gaat het oktobernummer van Kleine Maatjes, het kwartaalmagazine van de Vereniging van Ouders van Couveusekinderen (VOC). Een uitgave met een positieve insteek, dat tijdens de Week van het Couveusekind (half november) ook uitgedeeld zal worden aan alle couveuseouders die dan een kindje op een  couveuseafdeling hebben liggen. En met een hele mooie illustratie op de cover, speciaal voor dit nummer gemaakt door Renate Siepel. Wat hebben alle VOC-vrijwilligers samen voor couveuseouders kunnen betekenen? Bijvoorbeeld dat het verlengde zwangerschapsverlof voor couveusemoeders er is gekomen! Dat er themabijeenkomsten en inloopavonden worden georganiseerd voor couveuseouders. En natuurlijk het delen van informatie en verhalen via Kleine Maatjes, onze website en het forum. En waarom zetten meer dan 120 vrijwilligers zich zo enthousiast in voor de VOC? Dat alles en meer kun je lezen in het nieuwste nummer.

Reacties

reacties

Voor ouders

Heb je of krijg je binnenkort een kindje dat op afdeling Neonatologie of een NICU wordt opgenomen? Je staat er niet alleen voor!

lees meer

Voor familie en vrienden

Een kraamvisite in het ziekenhuis gaat anders dan je gewend bent. We geven je graag wat tips en kadoideeën.

lees meer

Voor professionals

We bundelen onze krachten met zorgverleners in het Neokeurmerk. Hiermee maakt je ziekenhuis of afdeling inzichtelijk hoe hoog de kwaliteit van zorg is. Bezoek de speciale website voor meer informatie.

lees meer
Donatiebedrag in €:
0