Het 2e neokeurmerk voor Het Sint Jansdal

Avatar

Het Sint Jansdal ziekenhuis te Harderwijk ontving op 11 november, tijdens het jubileumcongres, het 2e keurmerk van de Vereniging van Ouders van Couveusekinderen uit handen van Ilona Jochems, voorzitter.

De afgelopen 4 jaar, na de vorige audit,  is veel geïnvesteerd in de zorg binnen het Moeder & Kind Centrum ook om moeder en kind meer bij elkaar te kunnen houden. Voorbeelden daarvan zijn de natuurlijke sectio, de zorg voor een kraamvrouw op de couveusesuite en het gezamenlijk staan voor moeder- en kindzorg. De beide afdelingen geven aan veel toekomst te zien in deze verdere samenwerking. Dit wordt multidisciplinair ondersteund en komt ten goede aan de zorg voor ouders en hun pasgeborene. Medewerkers geven aan meer rust achter de deuren te zien

Van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat.

Reacties

reacties

Voor ouders

Heb je of krijg je binnenkort een kindje dat op afdeling Neonatologie of een NICU wordt opgenomen? Je staat er niet alleen voor!

lees meer

Voor familie en vrienden

Een kraamvisite in het ziekenhuis gaat anders dan je gewend bent. We geven je graag wat tips en kadoideeën.

lees meer

Voor professionals

We bundelen onze krachten met zorgverleners in het Neokeurmerk. Hiermee maakt je ziekenhuis of afdeling inzichtelijk hoe hoog de kwaliteit van zorg is. Bezoek de speciale website voor meer informatie.

lees meer
Donatiebedrag in €:
0