Neokeurmerk voor het Haga Juliana Geboortecentrum

Avatar

Het Haga Juliana Geboortecentrum ontving op 11 november, tijdens het jubileumcongres het keurmerk van de Vereniging van Ouders van Couveusekinderen uit handen van Ilona Jochems, voorzitter.

Het Haga Juliana Geboortecentrum bij het Haga Ziekenhuis heeft zich ingezet om vanaf de zelfevaluatie, toen de Single Room Care Setting net een klein jaar draaide, de familiegerichte zorgvisie verder te verankeren in de bedrijfsvoering. Overal is zichtbaar dat de samenwerking in de keten in verre staat van ontwikkeling is, de informatievoorziening op alle fronten ingezet wordt, het gezin primair centraal staat en dat men weet wat ontwikkelingsgerichte zorg is.

In gesprekken met de moeders, vader, ouders werd uiting gegeven aan een grote tevredenheid met de ondersteuning, begeleiding en zorg voor henzelf en hun kind. De psychosociale zorg – ondersteuning mentale gezondheid – is een belangrijk aandachtsgebied in het zorgplan voor de families. Vooral het gebruik van de Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige naast Ouderbegeleiders helpt ouders bij het hervinden van hun mentale balans.

Van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat.

Reacties

reacties

Voor ouders

Heb je of krijg je binnenkort een kindje dat op afdeling Neonatologie of een NICU wordt opgenomen? Je staat er niet alleen voor!

lees meer

Voor familie en vrienden

Een kraamvisite in het ziekenhuis gaat anders dan je gewend bent. We geven je graag wat tips en kadoideeën.

lees meer

Voor professionals

We bundelen onze krachten met zorgverleners in het Neokeurmerk. Hiermee maakt je ziekenhuis of afdeling inzichtelijk hoe hoog de kwaliteit van zorg is. Bezoek de speciale website voor meer informatie.

lees meer
Donatiebedrag in €:
0