VOC in gesprek met belangrijke partners in de zorg over keurmerken.

Avatar

In 2019 stoppen ziekenhuizen met het voeren van keurmerken. Dit maakte deNederlandse Federatie van Universitair Medische Centra vorige week bekend. De Vereniging van Ouders van Couveusekinderen reikt sinds enkele jaren met veel succes het Neokeurmerk uit aan ziekenhuizen. Met de inspanningen achter dit keurmerk werken wij als vereniging samen met ziekenhuizen aan familiegerichte zorg.

Uiteraard gaan wij met onze partners in de zorg in gesprek over de aangekondigde stop op keurmerken. Wij willen weten wat deze stop betekent voor ons keurmerk. Bovendien willen wij er voor zorgen dat de positieve processen en resultaten die bij ons keurmerk horen ook in de toekomst een plek blijven vinden in de ziekenhuizen.

Bekijk hier een reactie van programma coördinator NEO-keurmerk Jacobien Wagemaker op NPO 1

https://www.npostart.nl/ziekenhuizen-zijn-keurmerkenwildgroei-beu/24-01-2019/POMS_AT_15124108

Luister hier een reactie van bestuurslid Tom Ponjee op Radio 1

https://www.nporadio1.nl/radio-eenvandaag/onderwerpen/488668-ziekenhuizen-zijn-wildgroei-van-keurmerken-zat

Reacties

reacties

Voor ouders

Heb je of krijg je binnenkort een kindje dat op afdeling Neonatologie of een NICU wordt opgenomen? Je staat er niet alleen voor!

lees meer

Voor familie en vrienden

Een kraamvisite in het ziekenhuis gaat anders dan je gewend bent. We geven je graag wat tips en kadoideeën.

lees meer

Voor professionals

We bundelen onze krachten met zorgverleners in het Neokeurmerk. Hiermee maakt je ziekenhuis of afdeling inzichtelijk hoe hoog de kwaliteit van zorg is. Bezoek de speciale website voor meer informatie.

lees meer
Donatiebedrag in €:
0