Enquête bevallingsverlof: doe je mee? 

Avatar

Een goed geregeld bevallingsverlof en ouderschapsverlof is onmisbaar voor ouders van vroeggeboren kinderen. Tijdens dit verlof kan de moeder herstellen van de bevalling, wordt een band opgebouwd tussen kind en ouders en kan het gezin wennen aan de zorg voor en genieten van de aanwezigheid van het kind.

In januari 2015 werd de verlofwetgeving voor moeders, op aandringen van de VOC, al door de overheid verbeterd. Voor vaders zijn er sinds 1 juli 2020 ruimere mogelijkheden voor verlof.

Help ons mee en vul de enquête in!

De VOC wil graag weten of het verlof voor moeders en vaders van vroeggeboren kinderen goed is geregeld en wat er nog beter kan. Zijn jullie na 2014 ouder geworden van een vroeggeboren kindje? Dan horen wij graag via onderstaande enquêtes hoe jullie het verlof hebben ervaren. Wat ging er wel of niet goed? En wat dit betekende voor jullie en het gezin?

Enquête over Bevallingsverlof

Enquête over Ouderschapsverlof (vaderschapsverlof)

Reacties

reacties

Voor ouders

Heb je of krijg je binnenkort een kindje dat op afdeling Neonatologie of een NICU wordt opgenomen? Je staat er niet alleen voor!

lees meer

Voor familie en vrienden

Een kraamvisite in het ziekenhuis gaat anders dan je gewend bent. We geven je graag wat tips en kadoideeën.

lees meer

Voor professionals

We bundelen onze krachten met zorgverleners in het Neokeurmerk. Hiermee maakt je ziekenhuis of afdeling inzichtelijk hoe hoog de kwaliteit van zorg is. Bezoek de speciale website voor meer informatie.

lees meer
Donatiebedrag in €:
0