Medewerking gevraagd CIPRES studie – VRAGENLIJST

Couveuseouders (VOC)

Geachte mevrouw, meneer, Beste couveuseouders,

We willen u vragen om een vragenlijst in te vullen. Deze vragenlijst is bedoeld om te onderzoeken of (toekomstige) ouders bereid zouden zijn om mee te doen aan de CIPRES studie, een studie in aanvraag vanuit het Universitair Medisch Centrum Groningen. De informatie over de studie en de vragenlijst kan met deze http://www.delphi-study.org/survey/index.php/785266?lang=nl  worden geopend en geheel anoniem worden ingevuld.
 
Doelgroep vragenlijst: 
Ouders, die een kind met een (ernstige) groeibeperking hebben gekregen, al dan niet te vroeg geboren, bij wie tijdens de zwangerschap corticosteroïden zijn toegediend.
 
De CIPRES studie in het kort:
We willen de korte en lange termijn effecten van corticosteroïden bij kinderen met een groeibeperking onderzoeken. We willen hiervoor een nationaal placebo (nepmedicijn) gecontroleerd dubbelblind gerandomiseerd onderzoek houden.
 
Wie komen in aanmerking?
Vrouwen met een eenling zwangerschap tussen de 24 en 34 weken, bij wie een ernstige groeirestrictie is vastgesteld berustend op suboptimale werking van de moederkoek, waarbij ook een hoog risico bestaat op een vroeggeboorte. 
 
Veel dank alvast voor het invullen van de vragenlijst!

 

Reacties

reacties

Voor ouders

Heb je of krijg je binnenkort een kindje dat op afdeling Neonatologie of een NICU wordt opgenomen? Je staat er niet alleen voor!

lees meer

Voor familie en vrienden

Een kraamvisite in het ziekenhuis gaat anders dan je gewend bent. We geven je graag wat tips en kadoideeën.

lees meer

Voor professionals

We bundelen onze krachten met zorgverleners in het Neokeurmerk. Hiermee maakt je ziekenhuis of afdeling inzichtelijk hoe hoog de kwaliteit van zorg is. Bezoek de speciale website voor meer informatie.

lees meer
Donatiebedrag in €:
0