OPROEP OUDERS VAN KIND MET BPD GEZOCHT

OPROEP
Ouders van kind met BPD gezocht

Bronchopulmonaire dysplasie (BPD) is een longziekte die vaak bij te vroeggeboren kinderen voorkomt. Het Longfonds en de Vereniging van Ouders van Couveusekinderen (VOC) willen in november 2018 een focusgroep organiseren om de behoeften en ervaringen met de zorg van deze ouders in kaart te brengen. We zijn alleen op zoek naar ouders van kinderen met bronchopulmonaire dysplasie (BPD) die ná 2013 zijn geboren.
Een focusgroep is een groepsdiscussie onder leiding van een gespreksleider samen met maximaal 10 andere ouders. Uw bijdrage wordt anoniem verwerkt. Datum en locatie (Amersfoort of Bunnik) wordt nog bepaald, maar zal in ieder geval op een avond of zaterdag plaatsvinden. Als deelnemer ontvangt u een samenvatting van de onderzoeksresultaten. Ook ontvangt u een bedankje voor deelname aan de focusgroep. Uw reiskosten worden vergoed.

Meer informatie en aanmelden
Heeft u interesse? Stuur een mail met uw naam en gegevens naar Magda Barnhoorn van het Longfonds magdabarnhoorn@longfonds.nl Ook voor meer informatie over de focusgroep kunt u contact met haar opnemen.

 

Reacties

reacties

Voor ouders

Heb je of krijg je binnenkort een kindje dat op afdeling Neonatologie of een NICU wordt opgenomen? Je staat er niet alleen voor!

lees meer

Voor familie en vrienden

Een kraamvisite in het ziekenhuis gaat anders dan je gewend bent. We geven je graag wat tips en kadoideeën.

lees meer

Voor professionals

We bundelen onze krachten met zorgverleners in het Neokeurmerk. Hiermee maakt je ziekenhuis of afdeling inzichtelijk hoe hoog de kwaliteit van zorg is. Bezoek de speciale website voor meer informatie.

lees meer
Donatiebedrag in €:
0