Nieuwe vrijwilliger! Coördinator Gastlessen

Couveuseouders (VOC)

Jezelf introduceren in een paar regels klinkt makkelijker dan het is. Laat ik maar bij het begin beginnen…ik ben Annemiek van de Grint en ik kom uit Arnhem. In 2016 is onze zoon Kasper geboren, na een zwangerschap van 25 weken. Van dat kleine ukkie van toen is weinig meer te merken, Kasper is nu een vrolijke en eigenwijze peuter. Ik ben werkzaam in de wereld van sport en bewegen als projectcoördinator. Ik begeleid projecten gericht op sport- en beweegstimulering voor o.a. gemeenten, onderwijsinstellingen en sportverenigingen. Erg leuk werk waar ik veel energie van krijg. Mijn ervaring als projectcoördinator ga ik nu inzetten voor het coördineren van de gastlessen. Bij de kinderopvang van Kasper hadden we het ‘geluk’ dat een van de leidsters zelf ook te vroeg was geboren en dus bekend was met de mogelijke gevolgen voor de ontwikkeling. Hierdoor hadden we aan twee woorden vaak genoeg. Ik besef me dat dit niet overal zo is. Hopelijk dragen de gastlessen bij aan meer bewustwording, daar zet ik me graag voor in.

Reacties

reacties

Voor ouders

Heb je of krijg je binnenkort een kindje dat op afdeling Neonatologie of een NICU wordt opgenomen? Je staat er niet alleen voor!

lees meer

Voor familie en vrienden

Een kraamvisite in het ziekenhuis gaat anders dan je gewend bent. We geven je graag wat tips en kadoideeën.

lees meer

Voor professionals

We bundelen onze krachten met zorgverleners in het Neokeurmerk. Hiermee maakt je ziekenhuis of afdeling inzichtelijk hoe hoog de kwaliteit van zorg is. Bezoek de speciale website voor meer informatie.

lees meer
Donatiebedrag in €:
0