Samen wandelen voor meer steun aan (ouders van) te vroeg- en/of ziek geboren kinderen!

 

De Supportloop: meewandelen?

Op 23 september a.s. doet de VOC mee aan de SUPPORTLOOP van PGO Support. Een gezond en gezellig wandelevenement van diverse patiëntenorganisaties met als doel geld in te zamelen voor de deelnemende organisaties. Daarnaast is dit wandelevenement uiteraard de ultieme gelegenheid om andere ouders te ontmoeten!

Wat?  Wandeltocht van 3, 5 of 10 kilometer. De route van 3 en 5 km is toegankelijk voor kinderwagens, de route van 10 km niet!

Wie?  Iedereen die zich – op welke manier dan ook – verbonden voelt met de missie van de VOC

Waar?  Odijk, regio Utrecht.

Wanneer?  Zaterdag 23 september a.s.

Programma:

12.30-13.30    Welkom, registratie, koffie/thee met gebak

13.30               Start programma

13.45-14.15    Deelnemers gaan in groepen van start

15.30-16.30    Deelnemers komen terug van de wandeling en gaan richting huis

Kosten?  € 25,- per persoon (is inclusief wandeltocht, een hapje en een drankje). Voor gezinnen is er een speciaal gezinstarief!

De opbrengst van de supportloop gaat naar onze couveusedagboekjes en couveusekoffertjes (voor broertjes en zusjes).

Koop loten en steun de VOC

Naast wandelen is het ook mogelijk de VOC te ondersteunen door te doneren of mee te doen aan de loterij. De loten voor de loterij bedragen € 5,- per stuk. Het makkelijkste is om uw lot(en) online te kopen via www.supportloop.nl/loterij

Wilt u extra helpen en loten verkopen aan familie, vrienden en buren? Dat kan! U kunt een lotenboekje opvragen bij de VOC door een mail te sturen naar info@couveuseouders.nl. De prijzenpot van de loterij is goed gevuld: van een waardebon voor een dag wellness tot een weekend weg. Reden te meer zoveel mogelijk loten te verkopen in je eigen netwerk!

Nodig familie en vrienden uit en zet u samen in voor de couveuseouders! Wandel mee, doneer, of (ver)koop loten! Voor meer informatie en inschrijving, lotenverkoop en doneren: www.supportloop.nl.

Reacties

reacties

Voor ouders

Heb je of krijg je binnenkort een kindje dat op afdeling Neonatologie of een NICU wordt opgenomen? Je staat er niet alleen voor!

lees meer

Voor familie en vrienden

Een kraamvisite in het ziekenhuis gaat anders dan je gewend bent. We geven je graag wat tips en kadoideeën.

lees meer

Voor professionals

We bundelen onze krachten met zorgverleners in het Neokeurmerk. Hiermee maakt je ziekenhuis of afdeling inzichtelijk hoe hoog de kwaliteit van zorg is. Bezoek de speciale website voor meer informatie.

lees meer
Donatiebedrag in €:
0