Thomas, ons nieuwe bestuurslid “vrijwilligers”

Avatar

Even voorstellen mijn naam is Thomas Blinde en ben sinds eind 2018 bestuurslid van de VOC.

Samen met mijn vrouw Rowan hebben wij een zoon Olivier. Wij wonen in een mooi groen dorp in Noord Drenthe, Roden. Samen met onze hond Robin is ons gezin compleet.

De reden dat ik me zich graag inzet voor de VOC is omdat ik als ouder van een prematuur geboren zoon zelf heb ervaren wat er allemaal over je heen komt als en ik mijn kennis en kunde graag wil inzetten om de VOC verder te professionaliseren. Om ouders een stem en steun te geven is de VOC zeer waardevol.

Met een organisatie van ongeveer 1200 leden in een zeer bijzonder en gevoelig zorggebied is het van belang dat structuur, verantwoordelijkheid en kwaliteit kernwaarden zijn voor de vereniging.

Samen met de vele vrijwilligers heeft de VOC dus een belangrijke taak. Ik kan ervoor zorgen dat met de juiste ondersteuning onze leden, vrijwilligers en doelgroep het beste geholpen en gesteund wordt.

Naast mijn gezin en vrijwilligerswerk voor de VOC ben ik werkzaam als accountmanager bij een detacheringsbedrijf in de ICT en politiek actief op als statenlid van de provincie Drenthe en lokaal in de gemeente Noordenveld. Naast deze soms al overvolle agenda probeer ik zoveel mogelijk te genieten van mijn gezin.

 

Reacties

reacties

Voor ouders

Heb je of krijg je binnenkort een kindje dat op afdeling Neonatologie of een NICU wordt opgenomen? Je staat er niet alleen voor!

lees meer

Voor familie en vrienden

Een kraamvisite in het ziekenhuis gaat anders dan je gewend bent. We geven je graag wat tips en kadoideeën.

lees meer

Voor professionals

We bundelen onze krachten met zorgverleners in het Neokeurmerk. Hiermee maakt je ziekenhuis of afdeling inzichtelijk hoe hoog de kwaliteit van zorg is. Bezoek de speciale website voor meer informatie.

lees meer
Donatiebedrag in €:
0