Bedankt voor je steun!

Dankzij je contributie of donatie hebben we vele ouders kunnen helpen met informatie, advies, een luisterend oor of een onvergetelijk couveusedagboekje.

Daarnaast heb je bijgedragen aan het behartigen van de belangen van couveusekindjes en hun ouders. Een mooi resultaat hiervan is het verlengd verlof voor couveusemoeders.

Mede dankzij jouw bijdrage kunnen we via ons Neokeurmerkprogramma de zorg in ziekenhuizen echt verbeteren.

We zijn je dan ook ontzettend dankbaar voor je steun tot nu toe!

Bedrag verlagen

Als je om financiële redenen wilt opzeggen, is het goed om te weten dat je als donateur zelf kiest welk bedrag je doneert. In plaats van volledig opzeggen, kun je er ook voor kiezen donateur te worden voor een bedrag naar keuze. Een mailtje naar info@couveuseouders.nl is genoeg.

Toch opzeggen?

We zien je niet graag gaan, maar respecteren je beslissing. Je kunt je opzegging per post of e-mail doorgeven aan het Landelijk Secretariaat: info@couveuseouders.nl. Deze dient voor 1 december bij ons ontvangen te zijn.

Wat je ook besluit, we willen je graag nogmaals bedanken voor je hulp!

 

Voor ouders

Heb je of krijg je binnenkort een kindje dat op afdeling Neonatologie of een NICU wordt opgenomen? Je staat er niet alleen voor!

lees meer

Voor familie en vrienden

Een kraamvisite in het ziekenhuis gaat anders dan je gewend bent. We geven je graag wat tips en kadoideeën.

lees meer

Voor professionals

We bundelen onze krachten met zorgverleners in het Neokeurmerk. Hiermee maakt je ziekenhuis of afdeling inzichtelijk hoe hoog de kwaliteit van zorg is. Bezoek de speciale website voor meer informatie.

lees meer
Donatiebedrag in €:
0