In het ziekenhuis wilden we de eerste dagen zoveel mogelijk te weten zien te komen. De website van de VOC heeft honderden pagina’s met informatie. We vonden het fijn om te zien dat ons gevoel niet raar was en putten kracht uit de verhalen van andere ouders.

Webredactie

De webredactie beheert de website, Facebook en Twitter en verzorgt diverse e-mailnieuwsbrieven.

We willen dat ouders, zorgverleners en andere belanghebbenden accuraat geïnformeerd worden; dat is een van de doelstellingen van de VOC en de voornaamste doelstelling van onze website en social media. Via ons online platform kunnen ouders met elkaar in contact komen, zodat ze zich gehoord en gekend voelen in hun ervaringen en emoties.

We werken met verschillende vrijwilligers dagelijks aan de verschillende aspecten van ons platform en de webmaster verzorgt het technisch beheer.

De websiteredactie actualiseert de website en publiceert nieuws, de social media vrijwilligers verzorgen het dagelijkse beheer van Facebook, Twitter en Instagram.

Het leukste aan het werk in de webredactie vind ik dat je zoveel ouders bereikt en zowel voor hen als voor collegavrijwilligers iets kunt betekenen door bruikbare informatie te plaatsen en ruimte te bieden voor het delen van ervaringen.

Voor ouders

Heb je of krijg je binnenkort een kindje dat op afdeling Neonatologie of een NICU wordt opgenomen? Je staat er niet alleen voor!

lees meer

Voor familie en vrienden

Een kraamvisite in het ziekenhuis gaat anders dan je gewend bent. We geven je graag wat tips en kadoideeën.

lees meer

Voor professionals

We bundelen onze krachten met zorgverleners in het Neokeurmerk. Hiermee maakt je ziekenhuis of afdeling inzichtelijk hoe hoog de kwaliteit van zorg is. Bezoek de speciale website voor meer informatie.

lees meer
Donatiebedrag in €:
0