Voorwaarden VOC webshop

Actievoorwaarden gratis Mijlpaalkaarten bij nieuw lidmaatschap

  • Deze actie is geldig in de periode van 17 november t/m 31 december 2015 en geldt voor nieuwe lidmaatschappen, die gedurende de actieperiode worden afgesloten. Bestaande lidmaatschappen, die in het lopende kalenderjaar zijn opgezegd en worden vernieuwd, zijn van deelname aan de actie uitgesloten.
  • De contributie dient direct na het afsluiten van het lidmaatschap te worden voldaan. De mijlpaalkaarten worden na ontvangst van de betaling van de contributie verstuurd.
  • Het lidmaatschap kan na afloop van het volgende kalenderjaar met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand (dus uiterlijk voor 1 december 2016) worden opgezegd.
  • De actie is niet inwisselbaar voor geld.
  • De VOC behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden te wijzigen of de actie zonder opgaaf van redenen te beëindigen.

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden VOC webshop

Voor ouders

Heb je of krijg je binnenkort een kindje dat op afdeling Neonatologie of een NICU wordt opgenomen? Je staat er niet alleen voor!

lees meer

Voor familie en vrienden

Een kraamvisite in het ziekenhuis gaat anders dan je gewend bent. We geven je graag wat tips en kadoideeën.

lees meer

Voor professionals

We bundelen onze krachten met zorgverleners in het Neokeurmerk. Hiermee maakt je ziekenhuis of afdeling inzichtelijk hoe hoog de kwaliteit van zorg is. Bezoek de speciale website voor meer informatie.

lees meer
Donatiebedrag in €:
0